Vállalkozó tört fel luxusautókat Miskolcon

Vágólapra másolva!
Jómódú építési vállalkozó lopott GPS-eket Miskolc belvárosában két hónapon keresztül. Az ipai kamerák minden alkalommal rögzítetták, amint a férfi luxusautókat tör fel. Az óvadékot könnyen kifizette a szlovák férfi - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Jómódú szlovák építési vállalkozó tört fel két hónapon át luxusautókat Miskolc belvárosában. Az ipari kamerák rögzítették, amint a férfi kezében egy szatyorral feltöri az autókat, matat bennük, majd a GPS készülékekkel - műholdas helymeghatározókkal - távozik.

A rendőrök a felvételek alapján arra következtettek, hogy külföldi, aki vaószínűleg úgy gondolta, úgysem ismerik fel a magyar rendőrök. A tolvaj gyakori felbukkanási helyeire őrszolgálatot szerveztek, így udták elfogni - mondta a Blikknek Dobi Tamás, a megyei főkapitányság szóivője.

A férfiról kiderült, hogy gazdag szlovák építési vállalkozó, ezért könnyen ki tudta fizetni a 700 ezer forintos óvadékot, így szabadlábon védekezhet. Az ellopott GPS-ek utn még nyomoz a rendőrség - olvasható a Blikk csütörtöki számában.