Ismeretlen eredetű vérrel kentek össze egy családi házat

Vágólapra másolva!
Rendőrségi nyomozás indult, mert egy sátoraljaúlyhelyi család szombat éjszaka ismeretlen eredetű vért talált a saját lakásában. A családtagokat már megvizsgálták: nincs senkinek sérülése.
Vágólapra másolva!

Június 21-én különös bejelentés érkezett a sátoraljaújhelyi rendőrségre: egy helyi család egyik tagja éjjel kiment a fürdőszobába és azt látta, hogy a csempe tiszta vér. A kivonuló rendőrök a családi ház többi pontján is találtak a vérből.

A Borsod Online újságírójának hétfőn sikerült beszélnie a ház tulajdonosával, de felesége és egy később hazaérkező másik családtag is "nagyon határozottan arra intették" a férfit, hogy ne beszéljen semmit a történtekről, úgyhogy az újság szerint nem mondott semmit.

"Nem Uri Geller volt, az biztos" - mondta Dobi Tamás, a BAZ megyei rendőrkapitányság helyettes kommunikációs vezetője az eset kapcsán. A rendőrök több tanút kihallgattak már az ügyben, mondta Dobi az [origo]-nak, elkezdték a vér vizsgálatát is, amiről egyelőre azt se tudják, hogy embertől, vagy állattól származik. A családtagokat is megvizsgálták, s kiedrült, hogy nincs sérülésük.

Egy névtelenséget kérő helybeli szerint valószínű, hogy "erősen meg akarták tréfálni a családot". Dobi Tamás a családról nem árult el semmit az [origo]-nak. A főhadnagy nem tudta megmondani, hogy mikor hozhat érdemi eredményt a nyomzás, valószínűnek nevezte, hogy egy-két héten belül többet tudnak majd a vér eredetéről, és a ház összevérezésének okairól.