Tatarozás miatt másik börtönbe kerül Zuschlag

Vágólapra másolva!
Tatarozzák a kecskeméti börtönt, ezért a rabokat, köztük az előzetes letartóztatásban lévő Zuschlag Jánost átszállítják az állampusztai büntetés-végrehajtási intézetbe - írja a Magyar Nemzet. Ügyvédje szerint az egykori képviselőt megviselte a börtönben töltött csaknem egy esztendő.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön Kecskemétről átszállítják az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe az előzetes letartóztatásban lévő Zuschlag Jánost - írja a Magyar Nemzet. A volt MSZP-s képviselőt és a többi rabot azért helyezik el másik intézetben, mert tatarozzák a kecskeméti börtönt.

Az átszállítást Zuschlag ügyvédje, Kovács M. Gábor is megerősítette, aki arról is beszélt, hogy védencét lelkileg és idegileg is megviselte az előzetesben töltött csaknem egy év. Az elsőfokú tárgyalás október 8-án kezdődik, és december 11-ig húsz tárgyalási napon hallgatják meg a 16 vádlottat. Zuschlag Jánost és társait bűnszervezetben, különösen nagy kárt okozó csalással vádolják, amiért nem tudtak elszámolni több alapítvány és egyesület pályázatokon nyert pénzével.