Kommandósok fogtak el egy zsarolót Kiskunhalason

Vágólapra másolva!
Zsarolással gyanúsítja a rendőrség azt a férfit, akit kedd hajnalban fogtak el kommandósok Kiskunhalason. Vizsgálják azt is, hogy köze van-e a néhány hete történt vendéglői verekedéshez.
Vágólapra másolva!

Kommandósok vettek őrizetbe kedd hajnalban Kiskunhalason egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy több embert megzsarolt, védelmi pénzeket szedett és uzsorakölcsönöket adott - közölte a rendőrség az MTI-vel. Egy sértett feljelentése alapján indult eljárás a férfi ellen, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy védelmi pénzek miatt vállalkozóktól követelt különböző összegeket.

A férfit azzal is gyanúsítják, hogy pénzt adott kölcsön megszorult embereknek, akiktől a az összeg többszörösét követelte vissza. A férfit kedd hajnalban az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommandósainak segítségével, lakásán fogták el. Őrizetbe vették és javasolni fogják előzetes letartóztatását.

Vizsgálják azt is, hogy a férfinak köze van-e a Kiskunhalas határában néhány hete történt vendéglői verekedéshez, amikor többen összetörték a berendezési tárgyakat, majd elmenekültek a helyszínről.