Gyeplővel fojtogatott egy nőt a mérges kocsis

2008.09.29. 9:27

Kirángatta az autóból, majd a gyeplővel fojtogatni kezdett egy nőt egy lovas kocsi hajtója Somogy megyében. Az éjjel kivilágítatlanul, az út közepén haladó kocsis azért gurult be, mert a szemből érkező autó reflektora elvakította a lovakat.

Hajánál fogva kirángatott autójából, majd gyeplővel fojtogatni kezdett egy 28 éves nőt egy lovas kocsi hajtója vasárnapra virradó éjjel Somogy megyében, Patca és Zselickisfalud között - közölte a Kaposvári Rendőrkapitányság.

A lovas kocsi az út közepén, kivilágítatlanul haladt. A szemből érkező autós észlelte a veszélyt, lekapcsolta a reflektort, a lovak azonban az erős fénytől megriadva keresztbefordították a kocsit az úton.

A hajtó leugrott a bakról és kirángatta az autóból a két utassal utazó sofőrt, akit egy gyeplővel fojtogatni kezdett. A bántalmazott nő segítségére siető 18 éves öccsét a kocsis fia előbb ütni kezdte, majd a lovak patáihoz lökte. A járműben utazóknak mintegy negyed óra múlva sikerült elszabadulniuk, az otthonukból értesítették a rendőröket, akik elfogták az elkövetőket.

A kocsit hajtó, korábban felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt patcai férfit a rendőrség őrizetbe vette.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKK