Elfogták a Molotov-koktélos támadás gyanúsítottját

Vágólapra másolva!
Kedd éjjel elfogtak egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy részt vett egy vállalkozó háza elleni Molotov-koktélos támadásban. Egy másik férfi már korábban feladta magát, miután megtudta, hogy keresik.
Vágólapra másolva!

Elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a 30 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy részt vett az október elsejei, XVIII. kerületi Molotov-koktélos rongálásban - közölte szerdán a rendőrség, amelynek közleménye szerint kedd éjjel fogták el a férfit egy XI. kerületi lakásban.

Egy vállalkozó XVIII. kerületi házára dobtak benzines palackokat október elején. A vállalkozó sérelmére több vagyon elleni bűncselekményt is elkövettek, mire a hatóságokhoz fordult. A rendőrség szerint ezért, megtorlásként dobták meg a házát. Korábban egy másik férfit is kerestek a bűncselekmény miatt, de a 34 éves, büntetett előéletű férfi végül maga jelentkezett a rendőrségen. A Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja, hogy van-e összefüggés az október elsejei és a korábban, hasonló módszerrel elkövetett esetek között.