Megölte lányának megrontóját egy férfi

Vágólapra másolva!
Cs. Tibor börtönbüntetést kapott, amiért szexuális bűncselekményt követett el P. József lányán. Börtönből való szabadulása után Cs. visszatért P.-ékhez. P. egyik este összeszólalkozott Cs.-vel, majd a nyomába eredt és megölte.
Vágólapra másolva!

Megölte élettársa volt barátját egy 47 éves férfi a Nógrád megyei Nemti községben. Az áldozat korábban szexuális bűncselekményt követett el a nemti pár lányának sérelmére.

A gyanúsított, P. József élettársi kapcsolatban él K. Anitával, aki korábban a sértett, Cs. Tibor élettársa volt. P. József és K. Anita közösen nevelik most 16 éves lányukat, akinek a sérelmére Cs. Tibor korábban szexuális bűncselekményt követett el. A bűncselekmény miatt Cs. Tibort börtönbüntetésre ítélték, ez év nyarán szabadult. Szabadulása után, a nemti pár akarata ellenére, többször is megjelent P.-ék lakásán.

A házukhoz ment október 4-én is, ekkor K. Anita hazahívta élettársát. A két férfi szóváltásba keveredett, majd Cs. Tibor elment a helyszínről. P. József magához vett egy 50 centiméteres vascsövet és üldözni kezdte a Mátramindszent felé szaladó férfit. Nemti külterületén, a Zagyva folyó hídjánál érte utol, ahol Cs. Tibor bemenekült a folyómederbe. P. József ütlegelni kezdte, majd amikor Cs. Tibor a folyóba esett, a karjainál fogva addig tartotta a férfit a víz alatt, amíg meg nem fulladt. Ezután hazament, és elégette a ruháit. P. József beismerte a bűncselekmény elkövetését.