Rálőttek a fatolvajok az erdészekre Budapesten

Vágólapra másolva!
Valószínűleg légpuskából adtak le három lövést az erdészekre a tetten ért fatolvajok Budapesten, a XVIII. kerületben. Az elkövetőket nem sikerült elfogni, elmenekültek a helyszínről.
Vágólapra másolva!

Fatolvajok rálőttek a Pilisi Parkerdő erdészeire a főváros XVIII. kerületében, a támadókat nem sikerült elfogni - tájékoztatta Lomniczi Gergely, a Pilisi Parkerdő Zrt. szóvivője kedden az MTI-t. Feltehetően légfegyverből adtak le legalább három lövést még hétfő éjszaka az erdészekre, amikor azok a parkerdő területén járőröztek, és kocsijukkal a Ferihegyi gyorsforgalmi úton haladva, szállításhoz előkészített faanyagot vettek észre.

Az erdészek autójukkal lehajtottak az erdőhöz vezető földútra, és az első lövést akkor adták le, amikor az egyik erdész kiszállt az autóból, a második lövés pedig az autó platóját találta el. A harmadik lövés után nem sokkal érkeztek meg a járőrkocsik, az elkövetők azonban el tudtak menekülni. A lövés hangjából és az autón keletkezett sérülésből ítélve légfegyverből adhatták le a lövéseket.