Vaklárma volt a bombariadó a Nyugatiban

Vágólapra másolva!
Bombariadó miatt lezárták és kiürítették a Nyugati pályaudvart szombaton délután, ezért a pályaudvar közel egy órán át nem fogadott és indított vonatokat. A rendőrség nem talált bombát, így fél négytől ismét közlekednek a vonatok, a menetrend viszont várhatóan csak késő estére áll helyre.
Vágólapra másolva!

Bombariadó miatt a rendőrség közel egy órára lezárta és kiürítette a Nyugati pályaudvart szombaton délután, ezért a pályaudvar 14.40-től 15.30-ig nem fogadott és nem indított vonatokat. A helyszínre kivonult rendőrök nem találtak bombát, fél négytől ismét közlekednek a vonatok.

Sigulinszki Tibor, a MÁV szóvivője elmondta, bár a tervezettnél rövidebb ideig tartott a lezárás, a vonatok így is feltorlódtak, a menetrend szerint induló vonatokkal együtt a késett vonatok is elindulnak. A menetrend várhatóan csak késő estére áll helyre, így jelentős késésekkel kell számolniuk azoknak, akik a Nyugatiba érkeznek vagy onnan indulnak.

Sagyibó Melinda, a BRFK ügyeletes szóvivője az [origo]-nak elmondta, nem sokkal fél kettő után telefonált egy férfi a 105-ös telefonszámra, ahol közölte, hogy bomba van elhelyezve a Nyugati pályaudvaron. A BRFK és a készenléti rendőrség munkatársai nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre, ahol nem találtak bombát.