Hiába keresték a Tiszában az eltűnt fiút

Vágólapra másolva!
A speciális mentők sem találták meg az eltűnt dombrádi fiút, miután átkutatták a Tiszának azt a szakaszát, ahol a 13 éves gyerek ruháit megtalálták. A fiú apja szerint nem zárható ki, hogy öngyilkos lett.
Vágólapra másolva!

A speciális mentők sem találták meg szerdán az eltűnt dombrádi fiút - közölte a miskolci Spider Speciális Mentőcsoport vezetője, Lehóczki László. A mentőcsoport szerdán 19.00 óra után fejezte be a kutatást a Tisza dombrádi szakaszán, eredmény nélkül. Lehóczki László hozzátette: sem a mentőkutya, sem a műszerek segítségével nem jutottak a hétfőn eltűnt gyermek nyomára, akinek a holmiját kedden megtalálták a Tisza-parton, s ezért kutatták át a folyó dombrádi szakaszát.

Közben a Magyar Rádió Esti krónika című hírműsorában a rádió nyíregyházi munkatársa azt jelentette: az eltűnt fiú édesapja szerint elképzelhető, hogy gyermeke öngyilkos lett. Ezt Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője nem kívánta kommentálni az MTI megkeresésére.

A 13 éves dombrádi fiú eltűnését hétfőn este az édesanyja jelentette be a rendőrségen. A gyermek megtalálására külön kutatócsoport alakult akkor, de nem hozott sikert a keresés. Kedden tovább kutattak a fiú után, s rábukkantak holmijára a közeli Tisza-parton. Az érintett folyószakaszt búvártechnikával, majd a speciális készülékkel is ellenőrizték, szerdán pedig a miskolci mentőcsoport folytatta a keresést.