Drogárus rendőrt vettek őrizetbe

Vágólapra másolva!
Kábítószer árusítása közben érték tetten a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök egy Budapesten szolgáló kollégájukat. A rendőr ellen a nyomozó ügyészség folytat eljárást, a BRFK azonnal megszüntette a szolgálati jogviszonyát.
Vágólapra másolva!

Kábítószerrel való visszaélés bűntette miatt vett őrizetbe egy budapesti rendőrt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Nyomozó Ügyészség. A törzsőrmester szolgálati viszonyát azonnali hatállyal megszüntette a Budapesti Rendőrfőkapitány (BRFK) - közölte pénteken a rendőrség honlapján a BRFK. A törzsőrmestert, aki a IX. kerületi rendőrkapitányság állományába tartozott, csütörtökön az esti órákban vették őrizetbe. Az ügyben az eljárást a az ügyészség folytatja le.

Kovács Sándor, a nyomozó ügyészség vezetője az MTI-nek elmondta: a Tiszafüreden lakó és Budapesten szolgálatot teljesítő törzsőrmestert akkor fogták el a helyi rendőrök, amikor kábítószert adott el. Ellene kábítószer-fogyasztás és -forgalmazás bűntettének alapos gyanúja miatt indítottak eljárást. Kovács további részletekről a nyomozás érdekében nem kívánt felvilágosítást adni.