A rendőrökre lőtt egy nő Debrecenben

Vágólapra másolva!
Bezárkózott lakásába és a rendőrökre lőtt egy nő Debrecenben. Épp betörtek volna hozzá a kommandósok, de a karjaikba vetette magát.
Vágólapra másolva!

Szerdán kora délután Debrecenben egy középkorú nőt akartak elővezetni a rendőrök elmeorvos szakértői vizsgálatra - olvasható a rendőrség honlapján. Amikor a nő meghallotta, hogy az ajtaja előtt rendőrök állnak, kilőtt az ajtón. Feltehetően egy gáz-riasztópisztolyból adta le a lövést. Ezután bezárkózott a lakásába, és nem volt hajlandó szóba állni senkivel.

A rendőrök a helyszínre hívták egyik hozzátartozóját, aki hiába próbált meg vele beszélni. A rendőrségi pszichológus is többször megpróbálta felvenni vele a kapcsolatot, eredménytelenül. Mivel a nő reakciói kiszámíthatatlanok voltak, ezért a házban kikapcsolták a gáz és az áramot.

Ezután kommandósok szólították fel, hogy jöjjön ki a lakásból. Válaszként még háromszor lőtt, a bejárati ajtót bútorokkal torlaszolta el. Ekkor a kommandósok a lakás bejárati ajtaján és a harmadik emeleti erkélyajtón keresztül próbáltak meg bemenni a nőhöz, aki az erkélyajtóban álló rendőrök karjaiba vetette magát.