Felgyújtották egy MSZP-s képviselő autóját

Vágólapra másolva!
Szerda hajnalban felgyújtották Molnár Albert szocialista országgyűlési képviselő autóját Székesfehérváron. A gyújtogató bement a politikus házának udvarára. Az autó szinte teljesen kiégett.
Vágólapra másolva!

Felgyújtották Molnár Albert MSZP-s országgyűlési képviselő autóját szerda hajnalban. A kocsi szinte teljesen kiégett, de senki nem sérült meg - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság. Az autó a képviselő székesfehérvári családi házának udvarán állt, amikor egy ismeretlen tettes felgyújtotta.

Molnár Albert az MTI-nek elmondta: az ismeretlen tettes a kocsi jobb oldali ablakát betörve gázolajos üveget dobott az autóba. Amikor valamivel két óra után az udvarról hallatszó zajra feleségével felébredtek, már lángolt a gépkocsi belseje. A tüzet családtagjai, és a segítségükre siető szomszédok együtt oltották el. Mint közölte, az időközben kiérkező tűzoltók szerint a lakóház is veszélybe került volna, ha kicsivel később kezdik el az oltást.

A képviselő szerint nincsenek személyes ellenségei, és vállalkozása sem sérti más cégek érdekeit. Elképzelhetőnek tartja viszont, hogy az Országgyűlés feloszlatásával kapcsolatos szavazás előtt meg akarták félemlíteni. Tavaly ugyanis szerinte hasonló alkalommal dobtak Molotov-koktélt két Fejér megyei szocialista képviselő házára.

Olyan még nem volt a megyében, hogy egy politikus kocsiját felgyújtsák- válaszolta az [origo] kérdésére R. Szabó Ágnes rendőrségi szóvivő.