Drogdílereket fogtak Vecsésen

2009.02.03. 9:11

Négy és fél kilogramm kábítószergyanús port, és körülbelül 35 ezer darab kábítószergyanús tablettát foglaltak le Vecsésen két budapesti férfi autójában szombaton.

Mintegy négy és fél kilogramm kábítószer-gyanús port és 35 ezer tablettát találtak rendőrök két budapesti férfi autójában szombaton Vecsésen. A rendőrség a férfiak előzetes letartóztatását kezdeményezte.

Egy 22 éves férfit azzal gyanúsít a rendőrség, hogy január 31-én Hegyeshalom határátkelőhelynél kábítószert hozott be az országba, amelyet a délutáni órákban Vecsés területén egy benzinkút parkolójában adott át egy 33 éves férfinak. 

A rendőri intézkedés során a fiatalabb férfi a felszólítás ellenére a reptéri gyorsforgalmi úton keresztül szaladva próbált meg átmászni a reptér kerítésén, de a nyomozók őt is elfogták.

A gépjármű átvizsgálása során a BRFK munkatársai a pótkerékből és a csomagtartó kárpitos része mögül körülbelül 4,5 kilogramm kábítószergyanús port, valamint körülbelül 35 ezer darab kábítószergyanús tablettát foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság előterjesztést tett a két gyanúsított előzetes letartóztatására.

KAPCSOLÓDÓ CIKK