Február 20-án értékeli az évet Orbán

Vágólapra másolva!
A korábban bejelentett időponthoz képest két nappal később, február 20-án tartja meg szokásos országértékelő beszédét a Fidesz elnöke, Orbán Viktor. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök idén négy nappal megelőzi az évértékeléssel Orbánt.
Vágólapra másolva!

Nem a korábban közölt időpontban, február 18-án, hanem február 20-án tartja Orbán Viktor Fidesz-elnök szokásos országértékelő beszédét a Millenárison - közölte a Fidesz szóvivője, Szijjártó Péter csütörtöki sajtótájékoztatóján Budapesten.

A Fidesz elnökének tizenegyedik országértékelésére körülbelül 800 meghívott vendéget várnak a budai Millenáris Parkba. A politikus a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület felkérésére először 1999-ben, miniszterelnökként tartott országértékelőt, azóta minden évben mond beszédet januárban vagy februárban Budapesten.

Tavaly a Fidesz elnöke február 13-án tartotta országértékelő beszédét a Syma csarnokban, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök pedig február 18-án mondott évindítót a parlamentben. Idén megfordul a sorrend, hiszen Gyurcsány Ferenc a február 16-i első parlamenti ülésen jelenti be az adórendszer, valamint a foglalkoztatási és a szociális rendszer átalakításához kapcsolódó intézkedéseket.