Kiraboltak egy benzinkutat a III. kerületben

Vágólapra másolva!
Kiraboltak szerda hajnalban egy benzinkutat Budapesten. Azt egyelőre nem tudni, hogy mennyi pénzzel távozott a zöld suzukis rabló. Az elmúlt egy évebn ez volt a hetedik fővárosi kútrablás, legutóbb kedden fosztottak ki egy töltőállomást.
Vágólapra másolva!

Kiraboltak szerda hajnali negyed ötkor a főváros III. kerületében, a Bécsi úton egy benzinkutat - írja honlapján a rendőrség. Az ismeretlen, baseballsapkás, arcát sállal eltakaró rabló egy fegyvernek látszó tárggyal kényszerítette az eladót a bevétel átadására. Lövés nem volt, nem sérült meg senki - közölte az [origo]-val a BRFK. Azt egyelőre nem tudták megmondani kérdésünkre, hogy mennyi pénzt vitt el a rabló, aki egy zöld Suzukival távozott a helyszínről.

Az elmúlt egy év budapesti benzinkútrablásai:

2009. március 16. - Kirabolták a XVIII. kerületi Üllői út 738. alatti benzinkutat. Egy - arcát sállal eltakaró - férfi megfenyegette az alkalmazottat, majd a kasszába markolva pénzt emelt ki és távozott.

2009. február 12. - Feltehetően lőfegyverrel rabolta ki egy fiatal orvosi maszkos férfi a IX. kerületi, Kén utcai benzinkutat.

2009. január 6. - Budapesten XX. kerületében a Nagykőrösi úti benzinkutat egy arcát símaszkkal eltakaró fegyveres férfi rabolta ki, lövés nem dördült, senki nem sérült meg.

2008. július 24. - A főváros XI. kerületében, a Budaörsi úton két fegyveres férfi kirabolt egy benzinkutat. Lövés és személyi sérülés nem történt.

2008. június 23. - Fegyverrel raboltak ki egy benzinkutat Budapest XIII. kerületében.

2008. február 20. - Budapest XXIII. kerületében, a Helsinki útnál két fegyveres férfi kirabolt egy benzinkutat.