Elraboltak egy 17 éves újfehértói lányt

Vágólapra másolva!
Három férfi rabolt el egy 17 éves lányt Újfehértón. Az emberrablók csak akkor akarták elengedni a lányt, ha lefekszik velük, és vélhetően tudatmódosító szert is beadtak neki. A lányt a rendőrök szabadították ki.
Vágólapra másolva!

Elraboltak egy 17 éves lányt szombatra virradóra Újfehértón. A lányt, akit egy magánlakásba vittek, a rendőrök szabadították ki - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrség.

A kiérkező rendőrök női segélykiáltásokat és férfihangokat hallottak a házból. A bent lévők a felszólításra nem, csak akkor nyitották ki az ajtót, amikor a rendőrök be akarták törni.

Az első információk szerint a lány egy kocsmában ismerkedett össze a három férfival, akik akarata ellenére a lakásban tartották, telefonját elvették, és csak az után akarták elengedni, ha lefekszik velük - közölte a megyei rendőrség szóvivője.

A 17 éves lány a kihallgatása közben rosszul lett, hirtelen összefüggéstelenül, értelmetlenül kezdett beszélni, ezért orvoshoz vitték. Alapos gyanú merült fel, hogy az emberrablók valamilyen tudatmódosító szert adtak neki, ezért az eljárásba szakértőt vonnak be.

A rendőrség 18 év alatti személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértésének megalapozott gyanújával őrizetbe vette a lakás 41 éves tulajdonosát, valamint egy 27 és egy 32 éves férfit.