Fémdetektorral kutattak a Cozma-ügyben a rendőrök

Vágólapra másolva!
Fémdetektorokkal vizslatták a 8-as út szélén a bozótot a veszprémi rendőrök pénteken. A rendőrség nem árulta el, mit kerestek, csak annyit, hogy az akció a Cozma-üggyel áll összefüggésben.
Vágólapra másolva!

Szemtanúk szerint fémkeresőkkel fésülték át a 8-as főút melletti bokros területet Öskü és Várpalota között a rendőrök. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője nem adott érdemi választ rá, hogy mit kereshettek a rendőrök. Csak annyit mondott, hogy a Cozma-gyilkossággal összefüggésben "nyomozati cselekményt" hajtottak végre.

Eddig 250 tanút hallgattak ki a bűnügyben, és 15 szakértőtől várnak véleményt - közölte a rendőrség. A Cozma-gyilkosságnak eddig hét gyanúsítottja van, közülük hatan előzetes letartóztatásban vannak.

Marian Cozmát, az MKB Veszprém és a román válogatott 26 éves kézilabdázóját február 8-án hajnalban gyilkolták meg a veszprémi Patrióta lokál előtt. A nyomozás eddigi adatai szerint a bárban szórakozó kézilabdázóba belekötöttek N. Győző és társai, majd az utcán folytatódó dulakodás közben halálosan ,megkéselték Marian Cozmát. A csapattársuk segítségére siető Ivan Pesics horvát válogatott kézilabdázót vesén szúrták, Zarko Sesum szerb válogatott kézilabdázónak pedig az arccsontja törött el egy rúgástól.