Felfüggesztettet kapott a polgármestert lefejelő férfi

2009.05.13. 9:13

Felfüggesztett börtönt kapott az a férfi, aki egy vita során lefejelte a göllei polgármestert. Az ittas helyi lakos este, a polgármester házánál akarta elintézni egy hivatalos ügyét, majd dühében rátámadt a falu vezetőjére, aki orrcsonttörést szenvedett.

Három évre felfüggesztett egy év szabadságvesztés büntetést kapott az a göllei férfi, aki tavaly lefejelte a település polgármesterét - írja a megyei online lap, a Sonline. A 38 éves férfi tavaly augusztusban ittas állapotban vitatkozott össze a polgármesterrel. Egyik este ment oda a polgármester házához, hogy elintézze egy hivatalos ügyét, és érdeklődjön egy ellene érkezett feljelentésről. A polgármester kérte, másnap, hivatali időben beszéljenek erről, mire a feldühödött férfi lefejelte.

A falu vezetőjének az orra eltörött. A lap szerint a férfi azért is haragudott, mert egy ismerősének, aki segélyért folyamodott, a polgármester munkát ajánlott.

A bíróság döntésének értelmében a férfi nem mehet a polgármester közelébe, kivéve, ha hivatalos ügyeit intézi, továbbá nem fogyaszthat alkoholt közterületen.

KAPCSOLÓDÓ CIKK