Változott a BKV paraméterkönyve

Vágólapra másolva!
Átalakult a BKV paraméterkönyve, ezért több busz menetrendje vagy útvonala szombattól megváltozik. Egy  buszjárat megszűnik. A BKV a szolgáltatás javulását várja az átalakítástól.
Vágólapra másolva!

Ismét változott a BKV paraméterkönyve, azaz összmenetrendje: szombattól több járat más útvonalon közlekedik, vagy éppen megszűnik.

A BKV tájékoztatása szerint a 33A és a 33-as buszt összevonják. Ezen kívül az eddig csak hétvégén közlekedő 109-es buszok munkanapokon 19 órától is szállítanak utasokat Kőbánya-alsó vasútállomás és az óbudai Bogdáni út között, viszont a 9-es és a 206-os autóbusz munkanapokon este 7 óra után nem jár.

Módosul a 123-as busz útvonala is, három új megállója lesz egészen a Szentlőrinci úti lakótelepig. A 204-es buszok a budakalászi Cora áruházzal kötött szerződés értelmében szombattól mindkét mindkét irányban megállnak a bevásárlóközpontnál.

Módosul a 225-ös és az éjszakai 950-es autóbuszok útvonala is. Kispest, Határ út és Újpest-központ között a hétvégi zsúfoltság enyhítésére ezentúl 914A jelzéssel éjszakai busz közlekedik. Megváltozik a 914-es éjszakai busz végállomása, módosul a 23E buszok útvonala is.

A változásokkal a BKV az igényekhez szeretné igazítani a buszközlekedést, és a szolgáltatás színvonalának további javulását várja. A paraméterkönyv az idén még egyszer megváltozik, augusztus 22-én, akkor jelentősebb mértékben.