Újabb útlezárások jönnek a Margit-hídnál

Vágólapra másolva!
Június 21. és augusztus 1. között lezárják a Budai alsó rakpartot a Margit hídtól dél felé, szeptember második felétől lesz ismét teljes hosszában járhat a Budai alsó rakpart. A Margit-hídra vezető felhajtón július közepéig lesznek korlátozások.
Vágólapra másolva!

Hétfőn kezdődik a budai felső rakpartról a Margit hídra vezető felhajtó, azaz a Liptay utca helyreállítása. Első ütemben a parkoló sávot és az épületek felőli sávot foglalják majd el, második ütemben megnyitják ezeket a helyreállított sávokat, és a fennmaradó, Duna felőli sávon dolgoznak majd. A forgalomkorlátozás a tervek szerint július közepéig tart.

Június 21. és augusztus 1. között lezárják a Budai alsó rakpartot a Margit hídtól dél felé, a Halász utcáig gázvezeték-építés, valamint aszfaltozás miatt. Az útlezárás ideje alatt mind az északi, mind a déli irányba közlekedő autósok a Halász utcai le- és felhajtót tudják használni. Augusztus 1-jétől ismét a Margit hídi felhajtóig lehet majd használni a Budai alsó rakpartot. A Margit hídtól északi irányban ezután is folytatódnak a munkák a lezárt rakparton. A tervek szerint szeptember második felétől ismét teljes hosszában járható lesz a Budai alsó rakpart.

Június 21-től augusztus 1-ig sávlezárások és forgalomterelések lesznek az Árpád fejedelem útján, mert az Üstökös utca vonalában elkezdődik egy új közlekedési csomópont építése. A forgalomkorlátozás ideje alatt az eredetileg 2-szer 3 sávos Árpád fejedelem útján északi irányban csak egy, délirányban két sáv lesz járható.