Kedden is bedugult Budapest

Vágólapra másolva!
Hétfő után kedden sem lesz egyszerű közlekedni Budapesten. A főváros útjai nehezen járhatóak, sok a torlódás. Beállt többek között a Budaörsi, a Bocskai, a Hegyalja, a Kerepesi út és a Petőfi, Erzsébet és Margit híd is.
Vágólapra másolva!

Kedden is torlódásokra kell számítani a főváros útjain. A Fővinform tájékoztatása szerint be van állva az Erzsébet híd és az oda vezető Hegyalja út. Dugó alakult ki az M1/M7 bevezető szakaszán és a Budaörsi úton. A Nagyszőlős utca-Bocskai út-Petőfi híd útvonalon is lassú a haladás.

Dugó van a Margit körút-Margit híd útvonalon és a Szent Gellért tér felé vezető utakon is. A torlódások főbb okai a Duna áradása miatt lezárt alsó rakpartok és a lezárt Kecskeméti utca. Pesten a Kerepesi úton a legrosszabb a helyzet, itt is araszolnak az autók.

Hétfőn alig lehetett közlekedni Budapesten, különösen reggel, délelőtt és késő délután volt bedugulva a főváros. A belső hidak zsúfolásig megteltek, és a legforgalmasabb útakon csak araszolni lehetett. A tegnapi dugóra még két villamosbaleset is rátett: a 4-es és a 47-es járat autóval ütközött. (A tegnapi torlódásokról olvassa el cikkünket!)