Feladta magát a késes bankrabló

Vágólapra másolva!
Önként sétált be a rendőrségre az a 30 éves férfi, aki kedden reggel megpróbált kirabolni egy XII. kerületi bankot. A késes bankrabló nem járt sikerrel, a biztonsáíi őr közbelépése miatt pénz nélkül kellett távoznia. A saját kocsijával menekült a helyszínről, így a rendőrök már a nyomában voltak.
Vágólapra másolva!

Feladta magát az a férfi, aki megpróbált kirabolni egy bankot kedden reggel, a XII. kerületi Böszörményi úton. A 30 éves férfi dél körül sétált be a szervezett bűnözés elleni osztály VIII. kerületi, Zolnai Lajos utcai épületébe - - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Az elkövető korábban, reggel kilenc óra előtt késsel próbálta meg kirabolni a bankfiókot.A pultnál ülő ügyfél nyakának szorította a kést, és felszólította az alkalmazottakat, hogy egy táskába tegyék a pénzt. Mivel a biztonsági őr közbelépett, dulakodás alakult ki, majd a rabló zsákmány nélkül, elmenekült.

A Független Hírügynökség információi szerint az autóval menekülő férfinek már nyomában voltak a rendőrök, mert a saját kocsiját használta a rabláshoz, így a rendszám alapján könnyen azonosították.