Népszava: véres vita a fóti önkormányzatnál

Vágólapra másolva!
Mikrofontartót vágott Mádly Zsolt fóti polgármester és az ellene felszólaló Fábry Béla alpolgármesterhez, akinek vérezni kezdett az orra - írja a Népszava. Az alpolgármester Mádly Zsolt felfüggesztését javasolta, mert bírósági eljárást kezdeményeznek ellene sorozatos törvénysértések miatt.
Vágólapra másolva!

A Népszava információi szerint tettlegességig fajult a polgármester és az alpolgármester vitája a fóti önkormányzat kedd esti rendkívüli testületi ülésén.

A napilap úgy tudja, a képviselő-testület kedden este rendkívüli ülést tartott, amelyen arról döntöttek, hogy Mádly Zsolt fideszes polgármester ellen bírósági eljárást kezdeményeznek sorozatos törvénysértések miatt. A napirenden szerepelt az is, hogy indítványozzák felfüggesztését a polgármesteri tisztségből.

A cikk szerint a polgármester délután be akarta záratni a városházát, hogy a képviselők ne tarthassanak ott testületi ülést, de ezt végül megakadályozták a jelen lévő testületi tagok és az aljegyző. A testületi ülésen megjelent a polgármester is, aki kitépte az ellene felszólaló politikus mikrofonzsinórját, majd a mikrofontartót Fábry Béla szocialista alpolgármesterhez vágta, akinek vérezni kezdett az orra - írja a Népszava.