Rálőttek egy kirakatra Budapesten

Vágólapra másolva!
Ismeretlenek rálőttek egy üzletre Budapesten vasárnap hajnalban. A XIII. kerületi épületnél senki sem sérült meg, a rendőrség vizsgálatot indított.
Vágólapra másolva!

Vasárnap hajnalban ismeretlenek rálőttek egy kirakatra Budapest XIII. kerületében - erősítette meg az [origo] információját a BRFK. A rendőrség ügyeletese szerint a Gogol utca egyik épületét érte a lövés, amely áthatolt a kirakaton, és egy irodába csapódott.

A támadásban személyi sérülés nem történt, a BRFK ismeretlen tettes ellen eljárást indított. A rendőri helyszínelés dél körül ért véget az épületnél. A BRFK ügyelete az [origo]-nak azt mondta, hogy egyetlen lövésről volt szó, az [origo] egy másik, helyszínen tartózkodó forrástól azonban úgy tudja, hogy 5 vagy 6 golyónyom látható a ház falában.

A szomszédos házban lakó férfi az [origo]-nak azt mondta, hogy a Kleopátra ház nevű társasház Gogol utca felőli oldalán található üzlethelyiség sötétített üvegfalába csapódtak a golyók. Az üzletre egy biztonsági cég neve van kiírva, de szerepel rajta az "üzlethelyiség kiadó" felirat is.