Fel akarta gyújtani gyerekét egy kányai férfi

Vágólapra másolva!
Fel akarta gyújtani magát, gyerekét és házát egy férfi a Somogy megyei Kányán kedden. A kiérkező tűzoltók, mentők és rendőrök akadályozták meg ebben. A férfi rossz idegállapota miatt a mentősök kezelésére szorult.
Vágólapra másolva!

Benzinnel locsolta le magát, a gyermekét és a házát kedd este a Somogy megyei Kányán egy férfi, aki ezt követően családja felgyújtásával fenyegetőzött. A kiérkező rendőröknek, tűzoltóknak és mentőnek sikerült megakadályozni a tragédiát - közölte Pintér Sándor, a Somogy megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese.

Az önmagát és családját felgyújtással fenyegető férfit a rendőröknek sikerült kihozni a házból, őt idegállapota miatt a mentősök kezelik. A benzinnel lelocsolt bútorokat a tűzoltók kihordták a házból, az épségben előkerült gyermekre pedig az édesanyja vigyáz.

Arról, hogy a történtek alatt az anya hol tartózkodott, az ügyeletes egyelőre nem tudott információval szolgálni. Az MTI értesülései szerint az anya már korábban kimenekült a házból, és hamarosan követte őt 21 éves fia is, aki a nevelt gyereke a fenyegetőző férfinak. Az ügy körülményeit a rendőrség vizsgálja.