Felborult egy ukrán mikrobusz az M7-esen

Vágólapra másolva!
Felborult egy ukrán mikrobusz vasárnap az M7-es autópálya zalai szakaszán. A baleset miatt öt embert szállítottak kórházba. Az M7-esen szombaton több baleset is történt.
Vágólapra másolva!

Szalagkorlátnak ütközött és felborult vasárnap hajnalban egy mikrobusz az M7-es autópálya zalai szakaszán, a baleset miatt öt embert szállítottak kórházba - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az ukrán rendszámú jármű a Budapest felé vezető oldalon, Nagykanizsa közelében, a 202-es kilométernél borult fel. A nagykanizsai kórház sürgősségi osztályán az MTI-vel azt közölték: a beszállított férfiak és nők között életveszélyes és súlyos sérültek is vannak. A felborult járműben összesen 9 ember utazott.

A helyszínelés és a műszaki mentés miatt teljesen lezárták a zalai autópályaszakasz Budapest felé vezető oldalát, ahol fél 9 után indulhatott meg ismét a forgalom.

Szombaton több baleset is történt az M7-esen. Szombat reggel Velence és Pákozd között három különböző balesetben összesen tíz jármű ütközött össze. Az autópálya Érdi szakaszán pedig egy motorost ért baleset. Később, a baleset miatt várakozók közül egy autós kiszállt a kocsijából, egy másik pedig elgázolta, majd cserbenhagyta. (A szombati balesetekről szóló cikkünket itt találja.)