Százan estek egymásnak egy szabolcsi településen

Vágólapra másolva!
Tömegverekedés tört ki a Szabolcs megyei Paszabon: közel száz ember esett egymásnak, miután elfajult a vita két család között, majd a szomszédok is bekapcsolódtak az összetűzésbe. Több helyről vezényeltek ki rendőröket, akiknek végül sikerült megfékezni a csetepatét.
Vágólapra másolva!

Ásókkal, kapákkal, vasvillákkal és botokkal felfegyverkezve mintegy százan vettek részt egy tömegverekedésben Paszabon; hárman megsérültek, öt embert előállítottak - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrség pénteken. A vita két család között robbant ki csütörtök este, majd a dulakodásba bekapcsolódott a rokonság és a szomszédok is.

Az ibrányi rendőrőrs és a nyíregyházi rendőrkapitányság állománya nagy erőkkel vonult a helyszínre, majd kivezényelték a bevetési szolgálatot is. A rendőrök megfékezték a verekedést, öt hangadót kiemeltek a tömegből, és előállították őket. A mentők három sérültet szállítottak kórházba. A rendőrök péntekre virradó éjjel is a településen maradtak, de már nem volt szükség további intézkedésekre.