Két áldozatot szedett a Tisza és Körös

Vágólapra másolva!
Tiltott helyen fürdőzött három gyerek a Tisza szabolcsi szakaszán szombaton, és egyikük belefulladt a folyóba. Társai szerencsére mind ki tudtak úszni. A Hármas-Körösbe is belefulladt egy férfi ezen a napon.
Vágólapra másolva!

Megtalálták a Tisza tiszakanyári szakaszán szombaton elmerült 14 éves fiú holttestét - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese. A holttestre szombat este fél kilenc körül bukkantak a folyóban a speciális mentők, nem messze attól a helytől, ahol elmerült - mondta Holes István.

Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője korábban elmondta: a helybéli fiú két barátjával tiltott helyen fürdött a folyóban, amikor elmerült. A másik két fiú kiúszott a partra, ők értesítették a rendőröket.

A Körösbe fulladt egy férfi

Megtalálták annak a 34 éves férfinak a holttestét, aki szombaton délután fürdés közben tűnt el a Hármas-Körösben Gyomaendrőd mellett - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Pengő Erzsébet.

Fürdőzés közben merült el a békéscsabai férfi, majd a társai értesítették a rendőrséget, akik a tűzoltók segítségével keresték a szerencsétlenül járt embert - tájékoztatott Pengő Erzsébet. A rendőrség, a szarvasi tűzoltók és a Tengerszem Búváregyesület tagjai is részt vettek a férfi keresésében, és végül kora este, az eltűnés helyszínétől harminc méterre megtalálták a holttestét.