Iskolába menne a Kislétán meglőtt lány

Vágólapra másolva!
Jövő héttől szeretne iskolába járni a kislétai támadásban megsérült lány - írja a Népszabadság. Jelenleg nagyanyjánál van, a rendőrség folyamatosan ellenőrzi biztonságát.
Vágólapra másolva!

Jövő héttől szeretne iskolába járni az a 13 éves lány, akit Kislétán lőttek meg - írja a Népszabadság. A kislány anyja meghalt a kislétai támadásban.

A lány hétfőn hagyta el a kórházat, most nagyanyjánál tartózkodik. Az MTV Híradója szerint egyelőre nem mehet iskolába, mert sérülései miatt karját nem tudja jól mozgatni. A rendőrség egésznapos járőrszolgálatot tart a településen.

A Blikk szerint a kislány arra panaszodik, hogy unatkozik. Főleg internetezéssel és filmnézéssel tölti az idejét, de alig hagyhatja el lakhelyét, mivel a helyiek attól tartanak, hogy támadóik cinkosai eljönnek érte.

A rendőrség augusztus 21-én hajnalban vett őrizetbe 4 férfit, akiket a cigányok elleni támadássorozatban való részvétellel gyanúsítanak. A rendőrség szerint a gyanú megalapozott, DNS-minták is szólnak a gyanúsítottak ellen (a cigányok elleni támadássorozatról itt olvashat bővebben).