Szivecskés zászlókkal emlékezett Hessre Polgár Tamás

Vágólapra másolva!
Nem a náci Rudolf Hessre, hanem a Nobel-díjas fiziológus Walter Rudolf Hessre emlékeztek ma a Városligetben Polgár Tamás szerint. A tudós életrajzát a hungarista Domokos Endre János mondta el, egy szívecskés zászlókkal kitűzöt körben állva.
Vágólapra másolva!

Polgár Tamás, a Tomcat néven ismert blogger és a hungarista Domokos Endre János mondtak beszédet a Városligetben Walter Rudolf Hess, a Nobel-díjas svájci fiziológus halálának évfordulója miatt tartott rendezvényen. Polgár elmondta, a rendezvény nem a náci Rudolf Hessről szól - jelentette az [origo] tudósítója.

Neonáci szervezetek korábban Rudolf Hess halálának évfordulójáról akartak megemlékezni, ezt azonban megtiltotta a rendőrség. Ezután érkezett egy másik bejelentés a rendőrséghez, hogy Walter Rudolf Hess tiszteletére akarnak egy rendezvényt tartani.

Polgár, miután szivecskés zászlókat tűzött ki kör alakban a réten, arról beszélt, hogy Magyarországon nem érvényesül a demokrácia és a szólásszabadság, Domokos Endre László pedig elmondta a fiziológus életrajzát, hallhatóan a Wikipedia szócikke alapján. Ezután Polgár felszedete a zászlókat - mondta az [origo] tudósítója.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=ZenuSaMyOoX4hnpq

A rendezvény nagyjából negyed óráig tartott, körülbelül huszan voltak, és közel ugyanennyi újságíró.A háttérben néhány rendőr és egy kamerás rendőrségi mikrobusz követte figyelemmel az eseményt.