Megöltek egy nőt az avasi lakótelepen Miskolcon

Vágólapra másolva!
Megöltek egy 27 éves nőt Miskolcon: holttestét egy autóban találták meg az avasi lakótelepen.  A BorsodOnline szerint a nőt leszúrták, kirabolták. Az emberöléssel gyanúsított férfit a rendőrség elfogta.
Vágólapra másolva!

Megölték azt a 27 éves fiatal nőt, akinek holttestét péntek este találták meg Miskolc avasi lakótelepén egy személyautóban. A nő egy 27 éves, miskolci férfi ismerősét emberöléssel gyanúsítja a rendőrség - mondta Gaskó Bertalan a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

A fiatal nő eltűnését édesanyja jelentette be, a rendőrjárőrök Miskolc avasi lakótelepén, egy parkoló autóban találták meg péntek este holtan. A rendőrség a nyomozás érdekeire hivatkozva nem adott az esetről több információt.

Az Észak-Magyarország című napilap internetes kiadása, a Boon az áldozat egy családtagjára hivatkozva szombaton azt írta: "rablógyilkosság történt, hiszen az ékszerei hiányoztak róla, valamint egyéb értékei is a kocsiból". Az lapban az olvasható, hogy a tettes a nőt többször mellbe szúrta.