Életveszélyes biciklibalesetet szenvedett Tiszaalpár polgármestere

Vágólapra másolva!
Életveszélyes állapotban kórházba szállították Tiszaalpár polgármesterét, Bodor Ferencet. A férfi kerékpárral esett el egy motorosoknak épült krosszpályán.
Vágólapra másolva!

Életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba Tiszaalpár polgármesterét, aki egy motorok részére kialakított krosszpályán kerékpározott és elesett - közölte hétfőn a rendőrség. Bodor Ferenc polgármester vasárnap este egy Tiszaalpár határában lévő dombos pályán nagy sebességgel kerékpározott, amikor arccal a földre esett és eszméletét vesztette.

A Független Hírügynökség szerint vasárnap délután Kiskunhalas határában egy lovasklub rendezvényén vett részt a polgármester. Onnan, egyelőre nem tudni miért, kerékpárral átment a terület mellett kialakított krosszpályára.

A koponyaalapi törést szenvedett férfit a kiérkező mentők újraélesztették, majd mentőhelikopterrel kórházba szállították. A polgármester állapota életveszélyes, a kecskeméti kórház intenzív osztályán kezelik. A baleset körülményeit a kiskunfélegyházi rendőrök vizsgálják.