Autós üldözés és lövöldözés volt Ballószögön

Vágólapra másolva!
Sörétes puskával lövöldöztek a látogatókra szombat este egy ballószögi tanyán. A tanya lakói később autóval eredtek a menekülő emberek után. A rendőrség emberölés kísérletével gyanúsítja a támadókat, akiket azonban még nem sikerült megtalálni.
Vágólapra másolva!

Fegyverrel támadtak négy kecskeméti testvérre szombat este egy ballószögi tanyán - közölte a Bács-Kiskun megyei rendőrség. A testvérek egy autóval kapcsolatos üzleti elszámolás miatt mentek a tanyához. Miután a nyitott kapun ketten bementek, az udvarról váratlanul kilépett a házigazda és segítője, puskát fogtak a testvérekre, közben a tanya tulajdonosának élettársa bezárta mögöttük a kaput. A két testvér a kapun átmászva menekült, egyiküket a házigazda a puska tusával tarkón ütötte és megrugdosta.

Miután sikerült átjutni a kapun, a négy testvér autóval próbált egérutat nyerni, de támadóik még több lövést leadtak rájuk sörétes fegyverből, ketten könnyebben megsérültek. A támadók egészen a megyeszékhely határáig üldözték a testvéreket, aztán ismeretlen helyre távoztak. A rendőrség hármójukat több emberen elkövetett emberölés kísérletével gyanúsítja, de eddig nem sikerült megtalálni őket.