Forgalommal szemben hajtó sofőr okozott balesetet az M7-en

Vágólapra másolva!
Balesetet okozott az a 84 éves férfi, aki a forgalommal szemben közlekedett az M7-es autópályán. Az idős sofőr a belső sávban hajtott, és meg sem állt, mikor a vele szemben szabályosan érkező autós elrántotta a kormányt és nekiütközött a korlátnak.
Vágólapra másolva!

Forgalommal szemben hajtott az M7-es autópályán, Zamárdi közelében egy 84 éves budapesti férfi csütörtökön. Suzukijával a belső sávban közlekedett, balesetet okozott, de állítólag ebből semmit sem vett észre - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. A baleset a 112-es km szelvényben történt, amikor egy szabályosan, Budapest felől érkező gépkocsi sofőrje elrántotta a kormányt, hogy elkerülje az ütközést a szemből érkező autóssal. A szabályosan közlekedő autó a jobb oldali szalagkorlátnak ütközött és megpördült, a balesetben senki sem sérült meg.

A forgalommal szemben haladó Suzuki vezetője megállás nélkül továbbhajtott. Később Zamárdiban állították meg a rendőrök. A 84 éves férfi meglepődött azon, hogy balesetet okozott, azt állította, hogy nem vette észre, mi történt. Az feltűnt neki, hogy rossz oldalon közlekedik, ezért hajtott le az autópályáról Zamárdinál. Az idős sofőr ellen vizsgálatot indított a rendőrség.