Elfogták a balesetet okozó Porsche sofőrjét

Vágólapra másolva!
Elfogta a rendőrség annak a Porschénak a sofőrjét, aki szombaton hajnalban elmenekült, miután Hódmezővásárhelyen meg akarták állítani a rendőrök. A szombati incidens során egy rendőr megsérült, a sofőr ellen büntetőeljárás indult.
Vágólapra másolva!

Szombaton hajnalban megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott egy Porschéval száguldozó férfi, miután balesetet okozott Hódmezővásárhelyen. A 35 éves helybeli férfit hétfő délelőtt lakásáról állították elő a járőrök - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság honlapján. Kihallgatása során a férfi megtagadta a vallomástételt. Szabadlábon védekezhet, büntetőeljárás indult ellene.

Egy rendőr könnyebben megsérült, amikor a járőrök egy nagy sebességgel haladó Porschét akartak megállítani Hódmezővásárhelyen péntekre virradó éjszaka. A rendőrök ellenőrzés alá akarták vonni a városban száguldozó kocsit, ezért több rendőrautó keresni kezdte.

A Porsche sofőrje elmenekült a helyszínről. Az autót Hódmezővásárhely külterületén a reggeli órákban a rendőrök megtalálták. A baleset következtében a Ford Focus rendőrautó használhatatlanná vált.