Kombájnba hajtott a verekedő ámokfutó

Vágólapra másolva!
Egy rakamazi férfi összevert két nőt, szétvert egy lakást, leszakított egy gázcsövet, majd ellopott egy kocsit, amivel több másiknak és egy kombájnnak is nekihajtott. A rendőrök fogták el Tokajban.
Vágólapra másolva!

Ámokfutót fogtak hétfőn Tokajban a rendőrök. A férfi a szomszédos Rakamazon kora reggel összeveszett korábbi élettársával, akit megvert, és édesanyját is bántalmazta, majd tört-zúzott a lakásban, végül az alagsorban leszerelte a gázkazán csövét, és gázömlést idézett elő. Ezután elvitte korábbi élettársa kisteherautóját, amivel nekihajtott egy kombájnnak és két másik kocsinak.

Áthajtott a szomszédos Tokajba, ahol folytatta az ámokfutást: ott is összetört egy autót, egy másikkal pedig frontálisan ütközött. A karambol után gyalog próbált elmenekülni, de a rakamazi és a tokaji rendőrök elfogták - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrség.

A bántalmazott nőket kórházba szállították, állapotukról egyelőre nincs információ. A katasztrófavédelmi szakemberek szerint a leszerelt gázcső miatt robbanásveszélyes helyzet alakult ki a rakamazi, többlakásos házban, ahol hétfő délelőtt kilencen tartózkodtak.

A 44 éves rakamazi férfi ellen közveszélyokozás, súlyos testi sértés kísérlete, rongálás, ittas vezetés, balesetek előidézése, valamint jármű önkényes elvétele miatt indítottak eljárást.