Vágólapra másolva!
Szabadságra küldenék vagy felfüggesztenék állásából azt a szigetvári tanárt, akiről 17 éves lánya azt állítja, hogy molesztálta és pornófilmeket nézetett vele. A férfi szabadlábon védekezhet.
Vágólapra másolva!

Verte, fogdosta a fenekét, melleit és pornófilmeket nézetett vele a saját apja - ezt állítja egy 17 éves szigetvári lány. A férfi abban a helyi szakközépiskolában tanít, ahová a lánya is jár. A férfi ellen feljelentést tettek, a rendőrök bilincsben vitték el az iskolából a múlt héten.

A városban nagy port kavart az ügy, ezért a polgármester kedden kezdeményezi az iskola vezetőinél, hogy a vizsgálat idejére függesszék fel a férfit az állásából. Paizs József a Független Hírügynökségnek elmondta: megpróbálják rábírni a tanárt, hogy menjen szabadságra, de ha ezt nem teszi meg, akkor felfüggesztik az állásából.

A bíróság nem látta indokoltnak előzetes letartóztatásba helyezését, mert nem merült fel a gyanú, hogy újra molesztálná a lányt, mivel ő már elköltözött tőle. A férfi ezért szabadlábon védekezhet. A rendőrség szemérem elleni erőszak gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen, aki azóta is az iskolában tanít.