Három ember halálát okozta a földön fekvő biciklis

Vágólapra másolva!
Egy autó, egy kisteherautó és egy kerékpáros balesetezett a 7-es főúton Nagyrécsénél. A kerékpáros az úton feküdt, a kisteherautó megpróbálta kikerülni, ekkor ütközött frontálisan a szembejövő autóssal. Hárman meghaltak, ketten súlyosan és egyvalaki pedig könnyen sérült meg.
Vágólapra másolva!

Három ember meghalt és többen megsérültek csütörtök este a Zala megyei Nagyrécse közelében, amikor két autó és egy kerékpáros összeütközött. Az MTI helyszíni információi szerint egy kisteherautó, egy személygépkocsi és egy kerékpáros ütközött össze a 7-es úton.

Salamon Róbert, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese közölte, hogy egy gyermekülésben ülő kisgyermek és két felnőtt életét vesztette, két nő súlyosan megsérült és kórházba szállították a kerékpárost is.

Az elsődleges adatok szerint a kisteherautó vezetője megpróbálta elkerülni a sötétben a földön fekvő kerékpárost, a manőver közben azonban frontálisan összeütközött a szemből érkező személygépkocsival - mondta a sajtóügyeletes.

A kisteherautó és a személygépkocsi vezetője, valamint a személygépkocsiban utazó kisgyermek a helyszínen belehalt sérüléseibe. Mindkét autó utasát súlyos sérülésekkel ápolják.

A Független Hírügynökség szerint az érintett útszakaszon jelenleg teljes útzár van, a forgalmat rendőrök irányítják.