Újabb gyanúsítottja van a kézigránátos gyilkosságnak

Vágólapra másolva!
Újabb gyanúsítottja van a tavaly novemberi, pécsi kézigránátos támadásnak az MTI információi szerint. Korábban egy testvérpárt gyanúsítottak a roma család házát ért támadással, amelyben egy pár meghalt, három gyerekük közül pedig kettő megsérült.
Vágólapra másolva!

Újabb gyanúsítottja van a két halálos áldozatot követelő, tavaly novemberi pécsi kézigránátos gyilkosságnak - értesült rendőrséghez közel álló forrásból az MTI csütörtökön.

Még márciusban helyeztek előzetes letartóztatásba egy testvérpárt: a rendőrség B. Jenő 45 éves kővágószőlősi roma kisebbségi képviselőt, valamint B. János 43 éves volt rendőrt gyanúsította a kettős emberöléssel.

Bojtor Bernadett, a pécsi rendőrkapitányság szóvivője nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy a rendőrség a közelmúltban elfogott egy harmadik férfit, akit a bíróság azóta már előzetes letartóztatásba helyezett. Az MTI szerint az újabb gyanúsítottról azt feltételezik, hogy ő dobta be a kézigránátot.

Tavaly november 18-án a pécsi Fejlődés utcában álló, romák által lakott családi házba kézigránátot dobtak. A robbanás a két szülőt a helyszínen megölte. Három gyermekük - a legfiatalabb kétéves, a legidősebb öt - is otthon volt, közülük ketten könnyebben megsérültek.