Ismét csúszik az M0-ás körgyűrű bővítése

Vágólapra másolva!
Egyelőre nem köthet szerződést a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztési Zrt. az M0 bővítésére kiírt pályázaton nyertes konzorciummal, mert egy, a versenyből kizárt cég megtámadta az eredményt.
Vágólapra másolva!

Másodszor is felfüggesztette csütörtökön az M0 körgyűrű déli szektorának az M6 autópálya és az 51. számú főút közötti szakaszára kiírt közbeszerzés szerződéskötését a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztési Zrt. (NIF) - közölte a cég csütörtökön. A szerződéskötést a Közbeszerzési Döntőbizottság tiltotta meg mindaddig, amíg érdemi döntés nem születik a PORR Építési Kft. által október 29-én kezdeményezett jogorvoslati eljárásban.

Az M0 bővítésére kiírt eljárásban 2009. október 26-án hirdettek másodszor eredményt. A közbeszerzés nyertese a legalacsonyabb összegű, a Közbeszerzési Döntőbizottság korábbi határozata alapján egyedül érvényes ajánlatot benyújtó M-0 déli ág II. Konzorcium volt, amelynek vezetője A-HÍD Építő Zrt., tagjai pedig a KÖZGÉP Zrt., a STRABAG-MML Kft., valamint a MAGYAR Aszfalt Kft., és COLAS Hungária Kft.