Fejükre mért ütésekbe haltak bele a tompai áldozatok

Vágólapra másolva!
Fejre mért ütésekbe halt bele a Tompán múlt héten holtan talált három ember. A család mindhárom tagjánál koponyatörést, illetve agyzúzódást találtak a boncolás során. A rendőrség azt nem közölte egyelőre, hogy mivel verték agyon őket.
Vágólapra másolva!

A boncolás eredménye szerint koponyatörés és agyzúzódás volt a Tompán meggyilkolt három ember halálának közvetlen oka - közölte a rendőrség hétfőn. Megállapítható, hogy mindhárom áldozat fejre mért ütések következtében halt meg, ugyanakkor a rendőrség azt egyelőre a nyomozás érdekeire hivatkozva nem mondta meg, hogy milyen eszközzel mérték rájuk az ütést. A múlt szerdán kezdődött helyszínelés előreláthatólag csak e hét szerdáján fejeződik be.

A múlt szerdán találta holtan egy nő egy külterületi tanyán lévő házban 65 éves apját. A kiérkező háziorvos a férfin bántalmazás nyomait találta, ezért értesítette a rendőrséget. A kiérkező rendőrök az egyik melléképületben, egy személygépkocsi csomagtartójában megtalálták a férfi 62 éves feleségének és másik, 41 éves lányának a holttestére. (Az esetről szóló helyszíni riportunkat itt elolvashatja.)

Az ingatlanról eltűnt egy autó, amelynek körözését elrendelte a rendőrség, de még nem sikerült a nyomára bukkanni. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya az ügyben több emberen elkövetett emberölés gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.