Bozótvágóval vallattak egy tanyán élő férfit Dorozsmán

Vágólapra másolva!
Egy betörés beismerésére akart rávenni két férfi egy tabnyán élő embert a Csongrád megyei Dorozsmán. A sértettet megverték és bozótvágó késsel több helyen megvágták. A feltételezett elkövetőket a rendőrség őrizetbe vette.
Vágólapra másolva!

Megvertek és bozótvágó késsel vallattak egy dorozsmai férfit szombaton délután, az esetre csak vasárnap derült fény - közölte a Csongrág Megyei Rendőr-főkapitányság. A tanyán élő férfit szomszédja, valamint annak egyik ismerőse akarta elszámoltatni egy betörés miatt.

A szomszéd korábban a sértettre bízta a tanyájának őrzését, de azt a hétvégére feltörtek. A két férfi a kínzással és fenyegetéssel arra akarta rávenni a sértettet, hogy ismerje el, köze van a betöréshez. A bántalmazott férfi könyöke eltört, valamint fején és végtagjain is vágott sérüléseket szenvedett.

A szegedi rendőrök a nap folyamán elfogták és előállították a két férfit, akiket gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vételükre került sor. Velük szemben aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja alapján indult büntetőeljárás.