Labirintusszerű pincerendszer volt a tompai ház alatt

Vágólapra másolva!
Nagy kiterjedésű pincerendszerre bukkantak a rendőrök a tompai hármas gyilkosság helyszínén, a főépület alatt - írja keddi számában a Blikk. A nyomozók jelenleg az áldozatok kapcsolatait térképezik fel.
Vágólapra másolva!

Labirintusszerű pincerendszert találtak a helyszínelő rendőrök annak a tompai tanyának a főépülete alatt, ahol november 4-én megölték a tulajdonost, a feleséségét és a lányát - írja a keddi Blikk a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjére, Mihályné Bornemissza Eleonórára hivatkozva.

November 5-én fedezte fel a lánya a 65 éves családfő holttestét a Tompa határában fekvő kétszintes, egykor lovaspanzió céljára épült házban. A rendőrök egy melléképületben, az istállóban parkolóban autó csomagtartójában találtak rá a férfi feleségének és másik lányának a holttestére. (Helyszíni riportunkat itt találja.)

A helyszíni szemle több napig tartott, a Blikk szerint ennek is az volt az egyik oka, hogy át kellett kutatni a nagy kiterjedésű pincerendszert is. A labirintusban talált tárgyakról a rendőrség nem ad ki információt.

A nyomozók jelenleg az áldozatok kapcsolatrendszerét térképezik fel, ami szintén hetekig eltarthat - olvasható a Blikkben.