Vágólapra másolva!
Őrizetbe vett a rendőrség egy pákozdi férfit, aki megszegte az ideiglenes távoltartás szabályait. Részegen fojtogatta az élettársát, ezért 72 órára eltiltották a ház közeléből. Éjszaka mégis visszament, és fenyegetőzve, dörömbölve megpróbált bejutni a házba.
Vágólapra másolva!

Szabálysértésért őrizetbe vett a rendőrség egy pákozdi férfit, aki megszegte az ideiglenes távoltartás szabályait - közölte a Fejér megyei rendőrség. A férfi egy szóváltást követően ittasan fojtogatta, a nyakánál fogva felemelte és arcul ütötte az élettársát. A bántalmazásnak hat gyerek - köztük öt kiskorú - is tanúja volt - mondta el a főkapitányság szóvivője.

R. Szabó Ágnes hozzátette: mivel nem először történt hasonló eset, és a férfi a rendőrök jelenlétében is agresszívan viselkedett és fenyegetőzött, vele szemben 72 órás, ideiglenes távoltartást rendeltek el. Ennek azonban nem tett eleget, kedd reggel a járőrök a lakóház bejárati ajtajánál találták. Élettársa közlése szerint éjszaka többször megpróbált bejutni a házba, dörömbölt, fenyegetőzött. A járőrök a férfit elfogták.