Vágólapra másolva!
Hatvan napig figyelik, illetve vizsgálják a pécsi ámokfutót, aki a múlt hét csütörtökön kezdett lövöldözni a pécsi egyetemen. A rendőrök már ki akarták hallgatni, de állapota miatt végül az elmeintézetbe szállították.
Vágólapra másolva!

Hatvan napig biztosan megfigyelés alatt lesz az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben a pécsi ámokfutó, aki a múlt hét csütörtökön lövöldözött a Pécsi Tudományegyetemen. A 23 éves fiatalembert megfigyelik és vizsgálják, csak ez után lehet eldönteni, hogy a rendőrség ki tudja-e hallgatni, és ha igen, mikor - mondta el a Független Hírügynökségnek Bencze József országos rendőr-főkapitány. A nyomozást ettől függetlenül folytatják, a tanúkat kihallgatták.

A Pécsi Tudományegyetem biofizikai intézetében a múlt csütörtökön kora délután kezdett lövöldözni a gyógyszerészhallgató fiatal. Négy emberre lőtt rá, egy 19 éves csoportársát megölte, egy másik hallgató, egy oktató és a takarítónő megsérütl. A lövöldöző a történtek után az egyetem egy másik épületébe menekült, ahol végül feladta magát. (Az esetről szóló helyszíni riportunkat itt elolvashatja, az esetről szóló összes hír pedig itt elérhető.)