Vágólapra másolva!
Tizenketten megsérültek annak a távolsági busznak az utasai közül, amelyik egy autóval ütközött és árokba borult csütörtökön Baranya megyében. A súlyos sérülteket mentőhelikopterrel szállították kórházba.
Vágólapra másolva!

Felborult egy autóbusz a baranyai Mágocs közelében csütörtökön. Az eddigi adatok szerint négyen súlyosan, nyolcan könnyebben megsérültek, miután a busz egy személyautóval ütközött, majd árokba borult a Mágocs és Dombóvár közötti úton - közölte a rendőrség. Korábban a súlyos és könnyebb sérültek számát tévesen, fordítva közölték, ezt utólag javították.

Az MTI értesülései szerint a személyautó előzés közben ment neki a busz bal első kerekének, emiatt a busz sofőrje elvesztette uralmát a jármű felett, így borult a jobb oldali árokba. A távolsági autóbusz zsúfolt volt, mintegy ötvenen utaztak rajta. A sérülteket két mentőhelikopter bevonásával a pécsi, a dombóvári és a kaposvári kórházba szállították.

Bojtor Bernadett, a pécsi rendőrkapitányság szóvivője szerint mentők, tűzoltók, és rendőrök is érkeztek a helyszínre, ahol az utat lezárták a forgalom elől.