Háromszor is raboltak Budapesten

Vágólapra másolva!
Péntek este három kerületben három rablás is történt: pénzt vittek el egy bankból és egy élelmiszerboltból, ékszereket egy ékszerboltból. Mindhárom helyen két-két rabló bukkant fel, és mindenhonnan sikerült elmenekülniük.
Vágólapra másolva!

Kiraboltak egy bankot a XIX. kerületi Fő utcában péntek délután - közölte a BRFK. A két rabló maszkban lépett be a bankba, feltehetően fegyverrel kényszerítették az alkalmazottakat hogy adjanak át készpénzt, ezután elmenekültek. Senki nem sérült meg, lövés nem dördült. A rendőrség nagy erőkkel keresi a bankrablókat.

Este egy élelmiszerboltot is kiraboltak Budapesten, a XVIII. kerületben. A BRFK azt közölte, a két rabló a Kapocs utcai boltban feltehetően fegyverrel fenyegette meg a boltost, majd elmenekült a pénzzel. Senki nem sérült meg, és nem is dördült lövés.

Péntek este egy harmadik rablás is történt, ezúttal a IV. kerületben raboltak ki egy ékszerboltot. A két tettes a BRFK szerint feltehetően fegyverrel kényszerítette a Rózsa utcai üzlet alkalmazottait az ékszerek átadására, majd a zsákmánnyal elmenekültek. Itt sem dördült lövés, és senkinek nem esett baja.