Gázpisztollyal támadtak haragosaik egy ráckevei családra

Vágólapra másolva!
Gáz-riasztó fegyverrel támadt egy ráckevei családra egy másik család néhány tagja. Négy embert megfigyelésre kórházba vittek, a támadókat előállították. A helyszínre gárdisták is érkeztek a megtámadott család védelmére, végül a rendőrök csináltak rendet.
Vágólapra másolva!

Négy embert vittek kórházba Ráckevéről, ahol lövöldözés volt egy családi házban. A lövéseket gáz-riasztó fegyverrel adták le, a megtámadott család tagjai megfigyelésre kerültek kórházba a belélegzett gáz miatt. A Független Hírügynökség információi szerint tartozás miatt támadott meg egy helyi család néhány tagja egy másik családot.

Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a két helyi család között feltehetően egy korábbi elszámolási vita miatt alakult ki konfliktus. Az egyik család néhány tagja rátört a másik családra a házukban és egy vagy több lövést adtak le egy gáz-riasztó fegyverből.

A kiérkező rendőrök öt embert garázdaság miatt állítottak elő, de vizsgálják, hogy történhetett-e más bűncselekmény. A helyszínre kora este gárdisták is érkeztek, a rendőrök igazoltatták őket és vizsgálják, hogy indítható-e ellenük szabálysértési eljárás.