Leégett egy hétvégi ház Bicskén, egy ember meghalt

Vágólapra másolva!
Bennégett hétvégi házában egy 70 éves férfi a Fejér megyei Bicskén. A tűzoltók oltás közben találták meg a férfit, aki a helyszínen meghalt.
Vágólapra másolva!

Egy 70 éves bicskei férfi életét vesztette vasárnap hajnalban, miután leégett a hétvégi háza a Fejér megyei Bicskén, a Középhegy-dűlőn - közölte a rendőrség.

A bicskei tűzoltóság vasárnap kora reggel tájékoztatta a bicskei rendőrkapitányságot, hogy Bicskén ég egy mintegy 35 négyzetméteres hétvégi ház. A tűzoltók oltás közben találták meg a férfit a házban, akin a kiérkező mentőszolgálat már nem tudott segíteni, a helyszínen életét veszítette - mondta Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a szóvivője. A házból kimentett férfiról kiderült, hogy helybéli lakos, aki életvitelszerűen, és egyedül lakott a hétvégi házban.

A főkapitányság szóvivője elmondta: a tűzoltóság helyszínre érkezésekor a hétvégi ház teljes egészében égett; a bejelentések szerint egy gázpalack felrobbant, amitől a ház teteje beroskadt. A tűzoltóság szakemberei még egy gázpalackot hoztak ki a romok közül, amelyet visszahűtöttek.

A rendőr százados azt mondta, a bicskei rendőrkapitányság közigazgatási-hatósági eljárásban a tűzoltóság tűzvizsgáló szakértőivel közösen vizsgálja a tűz keletkezésének okát.